طرز تهیه کوکی هندوانه : کوکی هندوانه و انار پرطرفدارترین خوراکی های شب یلدا هستن. چون هم ظاهر خیلی جذابی دارن، هم طعمی بی نظیر. و مهم تر از همه این که خیلی راحت هم تهیه میشن. خب از اون جایی که کوکی انار رو قبلا بهتون آموزش دادیم؛ حالا نوبت می رسه به آموزش کوکی هندوانه شب یلدا که هم سریعه، هم جذاب و هم آسون.
کوکی هندوانه ای رو میشه به روش های مختلفی تهیه کرد. مثلا کوکی هندوانه بدون فر یا تزیین کردن اون با فوندانت. یا مثلا می تونین کوکی ساده رو تهیه کنین و برای تزیین کوکی به شکل هندوانه از رنگ خوراکی یا رویال آیسینگ استفاده کنین. هم چنین می تونین لبه ی کوکی رو به شکل جای دندون برش بزنین تا ظاهرش بامزه تر بشه. اما به نظر من، بهترین دستور برای تهیه کردن این کوکی، کوکی شکری هندوانه ست که در ادامه کم نمک قراره آموزشش بدیم.
طرز تهیه شیرموز بستنی : اگر شما هم طرفدار شیر موز بستنی هستید ما در این مطلب برایتان مواد لازم و طرز تهیه شیر موز بستنی خوشمزه و سنتی را آماده کرده ایم
نوشیدن نوشیدنی هایی مانند شیرموز به دلیل اینکه از ترکیبات مقوی تشکیل شده اند بار غذایی بسیار بالایی دارند. شیر موز بستنی نیز از این دست نوشیدنی های مقوی است. طبیعتا هم شیر و هم موز دارای خواص زیادی هستند.ما در این مطلب از کم نمک قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه شیرموز بستنی بسیار خوشمزه و سنتی را آموزش دهیم.
آموزش طرز تهیه فلافل خانگی با نخود پخته شده :در این نوشته از سری مطالب بخش آموزش آشپزی محبوب کم نمک میخواهیم دستور تهیه فلافل خانگی با نخود پخته را درج نماییم.فلافل خانگی شاید یکی از پرطرفدارترین غذاهاست و چه بهتر از اینکه خودتان آن را درست کنید با ما تا آخر این بخش همراه باشید.
مواد لازم جهت درست کردن فلافل :
طرز تهیه فلافل خانگی با نخود :
نخود را از ۲۴ یا ۴۸ ساعت قبل خیس کنید و در این مدت چندین بار آب آنرا عوض کنید.نخود را به همراه پیاز و سیر یکبار چرخ کنید یا با میکسر میکس کنید.به میزان لازم نمک و ادویه های دلخواه و سبزی معطر و بکینگ پودر را اضافه کنید و مخلوط کنید و اجازه دهید نیم ساعتی مواد در یخچال استراحت کند تا مزه ها به خورد یکدیگر بروند.
اگر مواد سفت بود میتوانید کمی آب اضافه کنید تا روان شود و فلافـل های ترد و پوکی داشته باشید.در ظرف کوچک و گودی روغن ریخته و اجازه دهید داغ شود .قالب مخصوص فلافل را در روغن بزنید تا کمی چرب شود سپس از مواد روی قالب ریخته و با کمک قالب در روغن قرار دهید تا سرخ شوند و سپس روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود.
بیشتر بخوانید: گوجه پلو با گوشت قلقلی |
طرز تهیه کوبیده مرغ تابه ای : کباب ها یکی از خوشمزه ترین غذاهای گوشتی هستند. انواع مختلف کباب ها با گوشت چرخ کرده و یا تکه ای وجود داره که هر کدوم به روش های مختلف مزه دار و طبخ میشن.
در میان انواع مختلف کباب، کباب کوبیده محبوبیت زیادی برای ما ایرانی ها داره. خوشبختانه انواع مختلف کباب رو میشه به سادگی در خانه هم درست کرد.
بر خلاف تصور بسیاری از افراد، برای درست کردن کباب نیازی به منقل و ذغال نیست. شما می تونید کباب کوبیده تابه ای رو به راحتی بدون نیاز به منقل و زغال و دود و فضای باز برای درست کردن اون، در کمترین زمان ممکن با همان عطر و طعم فوق العاده درست کنید.
امروز قصد داریم در کم نمک طرز تهیه ی یک نوع کباب کوبیده ی جدید رو به شما آموزش بدیم.
بیشتر بخوانید:طرز تهیه مربای تمشک |
طرز تهیه خورش شامی گیلانی: در آشپزی گیلان خورش شامی ترش سنتی گیلان یا به قول خود اهالی گیلانی تورشه شامی و تورشه آب یکی از قدیمیترین و اصیلترین خورشهای ایرانی است. یک خورش ساده و سریع و فوری که هم با رب گوجه و هم با رب انار طبخ میشود.
برای ۶ نفر
شامی ترش را گیاهی درست کنید. در لیست غذاهای محلی رشتی و گیلانی شامی ترش رودباری و ماسوله بسیار مشهور هستند، اما تمام دستورهای پخت شامی ترش جزییات یکسانی دارند. آموزش طرز تهیه خورش شامی ترش سنتی گیلانی یا همان تورشه شامی گیلان را در بخش از کم نمک بخوانید.