طرز تهیه انار مسما : همراه با شروع هر فصل و رسیدن میوه و سبزیجات فصلی خوردن غذاهایی که با این مواد تهیه می شود بسیار رواج پیدا می کند. برای نمونه انار یکی از میوه های پاییزی است که به دلیل طعم خوبش در آشپزی کاربرد فراوان دارد و از آب آن گرفته تا رب انار در بسیاری از غذا ها و خورش ها می توان به کار برد.
در جریان هستیم که مردم مناطق گیلان و مازندران در استفاده از این میوه خوشمزه در انواع غذاهایشان مهارت خوبی دارند و در غذاهایی چون: خورش فسنجان، خورش انار آویج (انار بیج)، انار مسما و … انار را به گونه های مختلف به عنوان چاشنی به کار می برند.
طرز تهیه کباب ترکی خانگی : کباب ترکی یا دونر یه غذای ترکی محبوب بین ما ایرانی هاست که در تهیه این کباب گوشت ها را به صورت عمودی به سیخ می کشند و در مجاورت حرارت قرار می دهند. دونر که به زبان ترکی به معنای چرخنده است به سیخ چرخنده برای تهیه این کباب اشاره می کند. اما برای تهیه کباب ترکی حتما نیازی به سیخ چرخنده یا دستگاه تهیه کباب ترکی نیست. در این مطلب از کم نمک دو روش آسان را برای تهیه کباب ترکی در منزل توضیح داده ایم.
روش اول برای خانواده و عزیزانتان میتواند کاربردی تر باشد اما روش دوم مخصوص زمان هایی است که یک مجلس بزرگ با مهمان های زیاد دارید.
کباب ترکی یا دنر در رده غذاهای غذاهای اصلی بشمار میرود. آن را با گوشت قرمز و یا مرغ، چه چرخ کرده و چه فیله و حتی به صورت کباب ترکی مخلوط میتوان تهیه کرد. ما در روش اول از گوشت چرخ کرده و در روش دوم از گوشت فیله استفاده کرده ایم. امیدواریم که از تهیه کردن کباب ترکی رستورانی اما در خانه لذت ببرید.
روش اول: طرز تهیه کباب ترکی پنیری خانگی
مرحله اول:
گوشت چرخ کرده را در ظرف مناسبی بریزید. نمک، فلفل و سیر را به آن اضافه کنید. به کمک دست خوب گوشت را چنگ بزنید تا مواد به طور کامل با هم مخلوط شوند.
برای حفظ نکات بهداشتی دستکش یک بار مصرف را فراموش نکنید.(:
طرز تهیه کوکوی سویا : انواع کوکو و کتلت از غذاهایی نونی ساده ای هستن که میشه اون ها رو به روش های مختلف آماده کرد. از کوکوهای ساده مثل کوکو سیب زمینی گرفته تا کوکوهایی که شاید کمتر اسم اون ها رو شنیده باشید، مثل کوکو باقالی. کوکو سویا یکی از خوشمزه ترین و پر خاصیت ترین انواع کوکو و کتلته که میشه در کمترین زمان اون رو درست کرد. همون طور که از اسم این غذا پیداست، یکی از اصلی ترین مواد اولیه ی اون سویای خیس شده اس. سویا بهترین جایگزین برای گوشت قرمزه و میشه تو خیلی از غذاها از اون استفاده کرد.
علاوه بر این کسایی که به بوی گوشت در غذا حساس هستن می تونن به راحتی از این جایگزین مقوی به جای گوشت استفاده کنن. گیاه خوارانی که به دنبال درست کردن یه کوکوی خوشمزه بدون گوشت هستن هم می تونن طرز تهیه کوکو سویا رو یاد بگیرن و به راحتی این کوکو گیاهی رو درست کنن و از خواص این مکمل مقوی بهره مند بشن. با کم نمک همراه باشید.
ادامه مطلب ...
آموزش تصویری “اسنک مرغ”؛ در ساندویچ ساز و ماهیتابه! : اسنک از ساندویچهای پرطرفدار بین خانوادههاست و به دلیل تنوع در مواد میانی با تمامی ذائقه ها سازگار است. با توجه به مواد داخلی اسنک میتوان اسنک های مختلفی مثل اسنک کالباس، اسنک پنیری، اسنک گوشت، اسنک تن ماهی و یا اسنک مرغ آماده کرد.
اسنک یک میان وعده مناسب و یا یک شام سبک با طرز تهیه آسان و سریع است؛ همچنین میتوان آن را به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و آسان در دورهمیها و مهمانیها سرو کرد. در این مطلب از کم نمک به آموزش اسنک مرغ با نان تست میپردازیم.
مواد اولیه برای تهیه اسنک مرغ
سینه مرغ | ۱ عدد |
نان تست | ۱ بسته |
پیاز | ۱ عدد |
فلفل دلمه ای | نصف عدد |
ذرت | ۴ قاشق غذاخوری |
رب | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه، آویشن | به مقدار لازم |
مراحل تهیه و پخت اسنک با مرغ با دستگاه:
1- یک عدد سینه مرغ رو بدون استخوان میکنیم و با چاقو به قطعات ریز تقسیم میکنیم.
ادامه مطلب ...
کاپ کیک گوشت (کاپ کیک لوف گوشت): گمان میکردید لوف گوشت هم بتواند فینگرفود شود و در سایز لقمهای سرو شود؟ بله، کاپ کیک گوشت همان لوف گوشت است که در سایز کاپ کیک تهیه شده است. به این ترتیب لوف گوشت خیلی سریعتر از حالت عادی در عرض حدود ۲۰ دقیقه در فر پخته میشود.
کاپ کیک گوشت از غذاهای محبوب بچههاست و با کمی تزیین برای همه جذابتر می شود. میتوانید پوره سیب زمینی رابا قیف روی کاپ کیک گوشت بریزید یا اگر وقت یا حوصلهاش را ندارید آن را با قاشق روی کاپ کیک گوشت بریزید. کمی هم جعفری خرد شده بریزید و کار را تمام کنید.
برای هر مناسبتی عالی است. هم تهیهاش آسان است و هم سرو و خوردنش. کافی است کمی سس کچاپ روی آن بریزیدبا کم نمک همراه باشید و نوش جان کنید.
ادامه مطلب ...