کم نمک

آموزش آشپزی

کم نمک

آموزش آشپزی

طرز تهیه چیز کیک با ژله خرده شیشه

 


طرز تهیه چیز کیک با ژله خرده شیشه


 

مواد لازم برای چیز کیک با ژله خرده شیشه:


بیسکویت پتی بور200 گرم
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه200 گرم
خامه پاستوریزه200 گرم
کره100 گرم
وانیل1 قاشق چایخوری
پودر قند1 پیمانه
پودر ژله آلوئه ورا1 بسته
پودر ژله در طعم های مختلف3 بسته

 

 

این دسر یکی از محبوب ترین دسرهاست .با این که این دسر خوشمزه چهارچوب مشخصی داره و از چند لایه تشکیل شده اما تنوع انواع مختلف چیز کیک انقدر زیاده که گاهی انتخاب اون رو دشوار  می کنه. اگه بخوایم از بهترین  و در عین حال ساده ترین نوع چیز کیک بگیم، می تونیم به چیز کیک یخچالی بدون فر یا چیز کیک شکلاتی اشاره کنیم. با kamnamak.ir همراه باشید.


طرز تهیه چیز کیک با ژله خرده شیشه  

طرز تهیه چیز کیک با ژله خرده شیشه

 

ادامه مطلب ...

طرز تهیه سوپ جو پرک آسان


طرز تهیه سوپ جو پرک آسان

 

 

طرز تهیه سوپ جو پرک آسان

زمان آماده سازیزمان پختبرای
15 دقیقه60 دقیقه4 نفر

مواد لازم برای سوپ جو پرک
    • جو پرک 2 پیمانه
    • پیاز زرد متوسط 1 عدد
    • هویج خرد شده 1 پیمانه
    • کرفس خرد شده 1 پیمانه
    • قارچ خرد شده 1 پیمانه
    • عصاره مرغ 4 پیمانه
    • جعفری خرد شده 1/3 پیمانه
    • کره 2 قاشق غذاخوری
    • خامه پر چرب 1/3 پیمانه
    • آرد گندم 1 قاشق چایخوری (اختیاری)
    • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سوپ جو پرک مجلسی یکی از محبوب ترین دستورهای آشپزی به حساب میاید.زیرا این قدر تنوع و البته طعم فوق العاده ای دارد که هیچ کس نمیتواند از آن  صرف نظر کند. سوپ ها معمولا ممکن است  به عنوان شام یا پیش غذا سرو شوند. اما سوپ جو پرک برای سرماخوردگی هم خیلی پرطرفداراست . از آن جایی که یه غذای محبوب برای بچه ها هم بحساب می آید باید.

 این نکته رو در نظر داشته باشید که طرز تهیه سوپ جو پرک برای کودک با روش گفته شده در این دستور، تفاوت زیادی ندارد. تنها نکته ی آن، این است  که باید مواد سوپ پوره شوند تا کودک در سرو و جذب این غذا مشکلی نداشته باشد. میتوان  سوپ رو آماده کنید و بعد با میکسر برای کودک دلبندتان آن را پوره کنید تا از سوپش لذت بیشتری ببرید.  با همراه باشید.


طرز تهیه سوپ جو پرک آسان 

  ادامه مطلب ...

طرز تهیه فالوده شیرازی به ۲ روش ( با نشاسته و رشته آماده)

 

طرز تهیه فالوده شیرازی به ۲ روش ( با نشاسته و رشته آماده)

 

 

طرز تهیه فالوده شیرازی به ۲ روش ( با نشاسته و رشته آماده) : فالوده در ایران به دو نوع کرمانی و شیرازی درست می‌شود، که ما اینجا طرز تهیه فالوده شیرازی را  با 8 نکات  آموزش می‌دهیم. فالوده یا پالوده یکی از دسر های یخی و خوشمزه ایرانی است. اصل واژه پالوده از پالودن است به معنی پاک و صاف کردن. فالوده شیرازی از قرار دادن رشته‌های باریک نشاسته در آب، یخ و شکر تهیه می‌شود.

برای طعم و عطر بهتر فالوده، از عرقیاتی مثل نسترن، اسانس آلبالو و آبلیمو تازه استفاده می‌کنند. فالوده شیراز، کرمان و یزد معروف‌ترین نوع فالوده هستند که نوع شیرازی آن را معمولا با آب لیمو، عرق نسترن و یا شربت آلبالو میل می‌کنند، اما پالوده کرمانی را با گلاب و نعناع مخلوط کرده و مصرف  می‌کنند. همراهان همیشگی  با kamnamak.ir همراه باشید.


طرز تهیه فالوده شیرازی در خانه 

طرز تهیه فالوده شیرازی به ۲ روش

  ادامه مطلب ...