مواد لازم برای چیز کیک با ژله خرده شیشه:
بیسکویت پتی بور | 200 گرم |
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه | 200 گرم |
خامه پاستوریزه | 200 گرم |
کره | 100 گرم |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
پودر قند | 1 پیمانه |
پودر ژله آلوئه ورا | 1 بسته |
پودر ژله در طعم های مختلف | 3 بسته |
این دسر یکی از محبوب ترین دسرهاست .با این که این دسر خوشمزه چهارچوب مشخصی داره و از چند لایه تشکیل شده اما تنوع انواع مختلف چیز کیک انقدر زیاده که گاهی انتخاب اون رو دشوار می کنه. اگه بخوایم از بهترین و در عین حال ساده ترین نوع چیز کیک بگیم، می تونیم به چیز کیک یخچالی بدون فر یا چیز کیک شکلاتی اشاره کنیم. با kamnamak.ir همراه باشید.
طرز تهیه چیز کیک با ژله خرده شیشه
ادامه مطلب ...
طرز تهیه سوپ جو پرک آسان
زمان آماده سازی | زمان پخت | برای |
15 دقیقه | 60 دقیقه | 4 نفر |
طرز تهیه سوپ جو پرک مجلسی یکی از محبوب ترین دستورهای آشپزی به حساب میاید.زیرا این قدر تنوع و البته طعم فوق العاده ای دارد که هیچ کس نمیتواند از آن صرف نظر کند. سوپ ها معمولا ممکن است به عنوان شام یا پیش غذا سرو شوند. اما سوپ جو پرک برای سرماخوردگی هم خیلی پرطرفداراست . از آن جایی که یه غذای محبوب برای بچه ها هم بحساب می آید باید.
این نکته رو در نظر داشته باشید که طرز تهیه سوپ جو پرک برای کودک با روش گفته شده در این دستور، تفاوت زیادی ندارد. تنها نکته ی آن، این است که باید مواد سوپ پوره شوند تا کودک در سرو و جذب این غذا مشکلی نداشته باشد. میتوان سوپ رو آماده کنید و بعد با میکسر برای کودک دلبندتان آن را پوره کنید تا از سوپش لذت بیشتری ببرید. با همراه باشید.
زمان آماده سازی
30 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
برای
7 نفر
طرز تهیه کیبه سیب زمینی راحت
طرز تهیه فالوده شیرازی به ۲ روش ( با نشاسته و رشته آماده) : فالوده در ایران به دو نوع کرمانی و شیرازی درست میشود، که ما اینجا طرز تهیه فالوده شیرازی را با 8 نکات آموزش میدهیم. فالوده یا پالوده یکی از دسر های یخی و خوشمزه ایرانی است. اصل واژه پالوده از پالودن است به معنی پاک و صاف کردن. فالوده شیرازی از قرار دادن رشتههای باریک نشاسته در آب، یخ و شکر تهیه میشود.
برای طعم و عطر بهتر فالوده، از عرقیاتی مثل نسترن، اسانس آلبالو و آبلیمو تازه استفاده میکنند. فالوده شیراز، کرمان و یزد معروفترین نوع فالوده هستند که نوع شیرازی آن را معمولا با آب لیمو، عرق نسترن و یا شربت آلبالو میل میکنند، اما پالوده کرمانی را با گلاب و نعناع مخلوط کرده و مصرف میکنند. همراهان همیشگی با kamnamak.ir همراه باشید.
طرز تهیه فالوده شیرازی به ۲ روش