طرز تهیه سوپ جو پرک آسان
زمان آماده سازی | زمان پخت | برای |
15 دقیقه | 60 دقیقه | 4 نفر |
طرز تهیه سوپ جو پرک مجلسی یکی از محبوب ترین دستورهای آشپزی به حساب میاید.زیرا این قدر تنوع و البته طعم فوق العاده ای دارد که هیچ کس نمیتواند از آن صرف نظر کند. سوپ ها معمولا ممکن است به عنوان شام یا پیش غذا سرو شوند. اما سوپ جو پرک برای سرماخوردگی هم خیلی پرطرفداراست . از آن جایی که یه غذای محبوب برای بچه ها هم بحساب می آید باید.
این نکته رو در نظر داشته باشید که طرز تهیه سوپ جو پرک برای کودک با روش گفته شده در این دستور، تفاوت زیادی ندارد. تنها نکته ی آن، این است که باید مواد سوپ پوره شوند تا کودک در سرو و جذب این غذا مشکلی نداشته باشد. میتوان سوپ رو آماده کنید و بعد با میکسر برای کودک دلبندتان آن را پوره کنید تا از سوپش لذت بیشتری ببرید. با همراه باشید.
در این مطلب از kamnamak.ir ما قراره طرز تهیه سوپ جو پرک بدون مرغ و بدون شیر رو آموزش بدیم. در این سوپ فقط از عصاره مرغ استفاده شده و استفاده از لبنیات در اون کاملا اختیاریه. حالا در ادامه بیشتر توضیح میدیم که چطوری تهیه میشه. اگه رژیم لاغری دارین یا میخواین انواع دیگه ی این سوپ رو یاد بگیرین؛ میتونین به سوپ جو رژیمی و سوپ جو و ماش هم سر بزنین که حسابی لذیذ و دوست داشتنی اند.
یک قابلمه بردارید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. پیازها، هویج ها و کرفس های خرد شده را به همراه 2 قاشق غذاخوری کره در قابلمه بریزید و با هم تفت دهید. دو پیمانه آب اضافه کنید و اجازه دهید مواد 15 دقیقه با هم بجوشند.
تفت دادن مواد اولیه سوپ
قارچ های خرد شده، جو پرک و عصاره مرغ را به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید مواد روی حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه بپزند. هر از گاهی سوپ را هم بزنید تا جو پرک ها به کف قابلمه نچسبند.
ریختن قارچ در سوپ
وقتی سوپ جو پرک ساده مجلسی به نظر پخته می آید، جعفری های خرد شده را اضافه کنید. سپس به اندازه لازم نمک و فلفل را در سوپ بریزید.
حرارت را خاموش کنید. خامه پر چرب را در قابلمه بریزید و به خوبی بهم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. سوپ را داغ سرو کنید. برای تزیین کمی جعفری خرد شده روی آن بریزید. و برای طعم دهی بیشتر چند قطره آب لیموی تازه به آن اضافه کنید. نوش جان.
– اگر در مرحله دوم، پس از گذشت سی دقیقه سوپ شما هنوز به غلظت مطلوب نرسیده بود، یک قاشق چایخوری آرد گندم را با یک چهارم پیمانه آب سرد مخلوط کنید. سپس آن را به سوپ اضافه کنید تا غلظت و بافت بهتری (مانند فرنی) به آن بدهد.
– اگر دوست دارید سوپ جو شما کاملا بدون لبنیات باشد، میتوانید خامه پر چرب را از فهرست مواد اولیه این غذا کنار بگذارید. هنگام سرو فقط کمی آب لیموی تازه و چند قطره روغن زیتون اضافه کرده و سوپ را نوش جان کنید.
– برای تهیه سوپ جو پرک با رب گوجه فرنگی میتوانید از مطلب سوپ جو قرمز کمک بگیرید. هم چنین دستور آشپزی سوپ جو با قارچ و سوپ جو با شیر هم به صورت جداگانه قبلا در سایت کم نمک آموزش داده شده است.
آموزش سوپ جو پرک