کم نمک

آموزش آشپزی

کم نمک

آموزش آشپزی

طرز تهیه مسقطی زعفرانی

طرز تهیه مسقطی زعفرانی


طرز تهیه مسقطی زعفرانی : همیشه وقتی حرف از درست کردن غذا و خوراکی با عطر و طعم زعفران و گلاب می شه ناخودآگاه یاد ماه رمضان و سفره های افطاری چیده شده با غذا و شیرینی های خوشرنگ زعفرانی می افتم که حسابی دل آدم رو آب می کنه. خوشمزه هایی مثل شله زرد و حلوا زعفرانی، زولبیا و بامیه و انواع پودینگ و … که خب هر کدوم عطر و طعم فوق العاده ای دارن.


مسقطی زعفرانی هم یکی از اون شیرینی های خوشمزه است که هرچند نوعی شیرینی شیرازی است اما تقریبا در بیشتر مناطق درست می شه و یکی از خوردنی های ماه رمضان به حساب میاد چرا که هم راحت درست می شه و هم خیلی سبک و زود هضمه پس می تونه به عنوان گزینه ای مناسب در لیست شیرینی های ماه رمضان قرار بگیره.با کم نمک در این بخش از کیک و شیرینی همراه باشید.


طرز تهیه مسقطی زعفرانی

طرز تهیه مسقطی زعفرانی

  ادامه مطلب ...

طرز تهیه جامبو یا پاستا صدفی شکم پر

 طرز تهیه جامبو یا پاستا صدفی شکم پر


طرز تهیه جامبو یا پاستا صدفی شکم پر : در این مقاله ما می می خواهیم دستور پخت جامبو را به شما آموزش بدهیم. پاستای جامبو یا صدفی بدلیل سایز بزرگ خود این امکان را به ما می دهد که با آن غذاهای مختلف و خوشمزه ایی را تهیه کنیم، از جمله این غذاها می توان به جامبو شلز اشاره کرد.با کم نمک در این بخش از غذاهای مکمل همراه باشید.


 طرز تهیه جامبو یا پاستا صدفی شکم پر


مواد لازم برای جامبو (پاستا صدفی) شکم پر:

جامبو250 گرم
گوشت چرخ کرده450 گرم
ادویه تاکو30‌ گرم
رب گوجه400 گرم
پنیر رنده شده 2 پیمانه
گوجه نگینی1 پیمانه
گشنیز خردشده1/4 پیمان


جامبو به پاستاهای صدفی بزرگی گفته می شود که می توانند با محتویات مختلفی پر و به صورت فینگرفود سرو شوند. جامبوی شکم پری که در اینجا از تهیه آن صحبت می شود با موادی خیلی ساده و به راحتی تهیه می شود. اگر به دنبال تجربه غذای جدیدی هستید یا می خواهید میهمانان خود را با فینگرفودهای خوشمزه هیجان زده کنید، جامبوی شکم پر گزینه ی بسیار مناسبی است.


  ادامه مطلب ...

طرز تهیه فسنجان با مرغ

طرز تهیه فسنجان با مرغ


طرز تهیه فسنجان با مرغ: فسنجان مجلسی که در اینجا طرز تهیه آن را به همراه عکس مراحلش میبینید برنده یک دوره از مسابقات آشپزی کم نمک  بوده. به همین خاطر هم با وجود این که قبلاً دستور تهیه خورشت فسنجان را در سایت داشتیم، این دستور را هم که کمی متفاوت هست در اینجا قرار دادیم تا شما از تجربه این دوست عزیز هم بهره مند شوید.


این فسنجان علاوه بر این که دستور تهیه اش کمی تفاوت دارد، به شکل خیلی زیبایی هم تزیین شده و برای سرو در مهمانی ها و مجالس مناسب است. روی فسنجان با فیله مرغ سرخ شده، دانه های انار و خلال پسته تزیین شده است. در ضمن در کنار این خورشت فسنجان مجلسی خوشمزه، از پلو، زیتون و سبزی خوردن هم به عنوان مخلفات استفاده شده.با ما در قسمت از غذاهای اصلی همراه باشید.


طرز تهیه فسنجان با مرغ


طرز تهیه فسنجان با مرغ: 

سینه مرغ2 عدد
گردوی چرخ شده500 گرم
آب انار1/2 پیمانه
رب انار1 قاشق غذاخوری
زردچوبه1 قاشق چایخوری
نمک2 قاشق چایخوری
زعفران دم کردهبه میزان لازم

 
ادامه مطلب ...

طرز تهیه سیروابیج گیلان

طرز تهیه سیروابیج گیلان



طرز تهیه سیروابیج گیلان " غذاهای محلی مناطق شمالی ایران گیلان جزو غذاهای بسیار مغذی و خوشمزه ای هستن که اصولا از ترکیب سبزیجات خوشمزه با مواد گوشتی یا غیر گوشتی تهیه میشن و از این رو بسیار سالم و مفیدند.


تنوع غذاهای محلی شمالی بسیار زیاد است و شمالی های خوش سلیقه تقریبا از بیشتر نعمت های موجود در منطقه و محل زندگیشون می تونن غذاهای لذیذ و دوست داشتنی تهیه کنن که فکر می کنم تا حالا چندین بار تعدادی از این خوشمزه ها رو امتحان کردین و یا اگر هم نخوردین اسمشون رو شنیدین. غذاهایی مثل میرزاقاسمی، ترشی تره، کال کباب، کته کباب، فسنجون، اناربیج، کباب ترش، باقلا قاتق، سیروابیج و خیلی معروف و شناخته شده اند.با کم نمک در این بخش از غذاهای اصلی همراه ما باشید.


مواد لازم برای سیروابیج گیلان:


سیر تازه700 گرم
تخم مرغ2 عدد
آب1/2 پیمانه
کره25 گرم
روغن مایع1 و 1/2 قاشق غذاخوری
زردچوبه1 قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم


طرز تهیه سیروابیج گیلان


  ادامه مطلب ...

طرز تهیه فسنجان با مرغ

طرز تهیه فسنجان با مرغ


طرز تهیه فسنجان با مرغ: فسنجان مجلسی که در اینجا طرز تهیه آن را به همراه عکس مراحلش میبینید برنده یک دوره از مسابقات آشپزی کم نمک  بوده. به همین خاطر هم با وجود این که قبلاً دستور تهیه خورشت فسنجان را در سایت داشتیم، این دستور را هم که کمی متفاوت هست در اینجا قرار دادیم تا شما از تجربه این دوست عزیز هم بهره مند شوید.


این فسنجان علاوه بر این که دستور تهیه اش کمی تفاوت دارد، به شکل خیلی زیبایی هم تزیین شده و برای سرو در مهمانی ها و مجالس مناسب است. روی فسنجان با فیله مرغ سرخ شده، دانه های انار و خلال پسته تزیین شده است. در ضمن در کنار این خورشت فسنجان مجلسی خوشمزه، از پلو، زیتون و سبزی خوردن هم به عنوان مخلفات استفاده شده.با ما در قسمت از غذاهای اصلی همراه باشید.


طرز تهیه فسنجان با مرغ

  ادامه مطلب ...